דן פסטרנק

כוס עדשים ירוקים

מלא מים - שלושת רבעי סיר (פי3 מעדשים)

כפית מלח

לבשל ברתיחה 15 דק לטעום שרך

לסנן את המים בצד לאורז
בנפרד בלי עדשים - לכסות תחתית בשמן טיגון

קצת 15-20 גרם חמאה

כוס אורז

לטגן 20 שניות 

לשפוך 2 כוסות מים מסוננים מהעדשים לאורז

שליש כפית כורכום

שליש כפית כמון טחון

מלח לפי טעם

אמור להיות טעם יותר ממה שנרצה בסוף כי אורז סופג

10 דקות רתיחה על אש קטנה
לטגן בצל בנפרד, בערך אחד גדול-בינוני
כשחולף לפתוח ולערבב מלמטה

להוסיף עדשים מוכנים ובצל

לסגור ולהשאיר עוד 10 דק על אש קטנה

בסיום לא לפתוח, לכבות גז בלי לפתוח, לכסות לעוד 10 דק עם מגבת


בתאבון👌🏼

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.