מצרכים:

כרובית בינונית או 2 קטנות שמן זית מלח פלפל 


הכנה:

1. בסיר עם מים רותחים וכף מלח מניחים את הכרובית הפוכה (כשהצד התחתון שלה פונה כלפי מעלה) 2. מבשלים את הכרובית כ 10-15 דקות עד שהכרובית רכה אך לא ממש רכה 3. מוציאים את הכרובית ומצננים אותה לחלוטין, עד שלא יוצאים ממנה אדים 4. שופכים על הכרובית שמן זית בנדיבות ומפזרים מלח גס 5. מכניסים את הכרובית לתנור שחומם מראש ל250 מעלות במצב גריל 6. אופים עד שהכרובית משחימה 7. מגישים חם :) 


https://rotteml.com/%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%9c-%d7%a9%d7%a0%d7%99/

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.