מצרכים:

1 כוס כוסמת 

1 כף שמן זית/קנולה/חמניות 

1/2 כפית מלח 

3/4 1 כוסות מים 


הכנה:

1. יוצקים כף שמן לסיר בינוני ומטגנים בה את הכוסמת במשך 2-3 דקות. ממליחים ומערבבים. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. 

2. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 10-15 דקות, או עד שהמים נספגים לגמרי וגרגירי הכוסמת תפוחים ויבשים. 

3. מסירים מהאש ופותחים את הסיר. מניחים מגבת או יריעה של נייר סופג על פני הסיר וסוגרים שוב את המכסה. 

4. משהים למשך 5 דקות נוספות ומגישים. 


https://www.sugat.com/recipes/how-to-cook-buckwheat/

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.