מאת: אפרת סיאצ'י 

מצרכים

  • ירקות לפי לבחירתכם: תפו”א, בטטה, כרובית, גמבה, בצל, פטריות, גזר, ברוקולי, קישואים וכדו’.
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה

  1. חותכים את הירקות לקוביות ומחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית. מניחים את הירקות במחבת רחבה, ממליחים ומכסים. מבשלים על להבה בינונית, תוך כדי ערבוב מידי פעם, במשך 20 דקות.
  2. לאחר מכן מתבלים את הירקות בסילאן, סויה ופלפל שחור, מערבבים היטב ומבשלים כ-10 דקות נוספות או עד שהירקות מתרככים. 

למקור לחץ כאן

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.