סבטה לבינסקי
- מרתיחים מים
- מוסיפה אטריות כדאי לשבוא אותם ב 7-8 ס"מ, חובה ישר לערבב
- מנמיכים אש
- כל פעם מציצה ומערבבים, עד 5-7 דקות
- כדי לוודא שמוכן - לזרוק איטריה אחת על אריח בקיר, אם היא לא נפלה, אז מוכנה
- שופכים את כל תכולה של סיר לתוך מסננת ושוטפים עם מים קרים מהברז. לא הרבה שלא יתקררו יותר מידי. מים קרים מפסיקים תהליך בישול ומוצאים עמילן מהאיטריות.
- מיד אחרי שטיפה במים קרים, להוסיף חמאה/שמן/רוטב כל שהוא - כדי שלא ידבקו