סבטה לבינסקי

  1. מרתיחים מים
  2. מוסיפה אטריות כדאי לשבוא אותם ב 7-8 ס"מ, חובה ישר לערבב
  3. מנמיכים אש
  4. כל פעם מציצה ומערבבים, עד 5-7 דקות
  5. כדי לוודא שמוכן - לזרוק איטריה אחת על אריח בקיר, אם היא לא נפלה, אז מוכנה
  6. שופכים את כל תכולה של סיר לתוך מסננת ושוטפים עם מים קרים מהברז. לא הרבה שלא יתקררו יותר מידי. מים קרים מפסיקים תהליך בישול ומוצאים עמילן מהאיטריות.
  7. מיד אחרי שטיפה במים קרים, להוסיף חמאה/שמן/רוטב כל שהוא - כדי שלא ידבקו
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.