מצרכים:

1 כוסות אורז לבן ארוך 3-5 כפות שמן 80-100 גרם חמאה 1/4 כבילת שמיר מלח לפי הטעם 2 כוסות מים רותחים


הכנה:

בסיר עם תחתית עבה שמים שמן טיגון (שיכסה את התחתית). מטגנים אורז 15-20 שניות שופכים מים רותחים וממליחים. שמים חתיכת חמאה ומערבבים עד המסה. מכסים עם מכסה ומרתיחים. מנמיכים לאש קטנטונת. לאחר 10 דקות מערבבים. מבשלים עוד 10 דקות על אש קטנה. סוגרים את האש. לא פותחים את המכסה (האדים ממשיכים את העבודה). מכסים עם מגבת. מחכים עוד 10 דקות. קוצצים את השמיר. מוסיפים שמיר לאורז . מערבבים.... ובתיאבון 🙂 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.