מאת: דן פסטרנק

מרכיבים:

  • 1 כוס אורז
  • 2 כוסות מים רותחים
  • מלח
  • פלפל
  • מעט שמן לטיגון

הכנה:

  1. בסיר עם דופן עבה שמים שמן לטיגון שיכסה את התחתית ומחממים. אופציונלי: 20 גרם חמאה.
  2. שוטפים כוס אורז במים קרים ומסננים כמה פעמים.
  3. שופכים את האורז לסיר ומטגנים מעט.
  4. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים לסיר.
  5. ממליחים לפי הטעם. ומכסים במכסה. אופציונלי: מכסים בנייר אפייה מתחת למכסה.
  6. מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה ממש קטנה.
  7. מבשלים 10 דקות ומערבבים.
  8. מבשלים עוד 10 דקות ומבלי לפתוח את המכסה מכבים את האש.
  9. מכסים את הסיר מעל המכסה עם מגבת, ומחכים 10 דקות.
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.