דן פסטרנק
מצרכים:
- תמרים 15-12(מג'הול) / מחית תמרים.
- אגוזים 2 כוסות מאג
- בסקויט פתי- בר וניל 15-20 חתיכות.
- 2 שוקולד מריר 200 גרם
הכנה:
- לשים בשקית ניילון את האגוזים ולשבור, כנ"ל עם הבסקויט,
- את התמרים לקצוץ לקוביות +(להוציא את הגלעינים) + קצת מים בבלדר, (אם משתמשים במחית תמרים זה יותר פשוט )
- לשבור את השוקולד לקוביות
- מעט מים להכניס למקרו
- לערבב הכול וליצור כדורים ולטבול בקוקוס
* אפשר להקפיא
* אפשר לגוון בטעם ולהוסיף או להוריד מהתמרים , או מהשוקולד או מהבסקויט
בתיאבון👍