דן פסטרנק

מצרכים:

  1. תמרים 15-12(מג'הול) / מחית תמרים. 
  2. אגוזים 2 כוסות מאג 
  3. בסקויט פתי- בר וניל 15-20 חתיכות. 
  4. 2 שוקולד מריר 200 גרם 

הכנה:

  1. לשים בשקית ניילון את האגוזים ולשבור, כנ"ל עם הבסקויט, 
  2. את התמרים לקצוץ לקוביות +(להוציא את הגלעינים) + קצת מים בבלדר, (אם משתמשים במחית תמרים זה יותר פשוט ) 
  3. לשבור את השוקולד לקוביות
  4. מעט מים להכניס למקרו 
  5. לערבב הכול וליצור כדורים ולטבול בקוקוס

* אפשר להקפיא 

* אפשר לגוון בטעם ולהוסיף או להוריד מהתמרים , או מהשוקולד או מהבסקויט 

בתיאבון👍 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.