אמא של נוי דיבקר
מצרכים:
- 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שוקולית
- 0.5 כוח שמנת להקצפה
- 1 כוס שמן קנולה
- 3-4 ביצים
לגנאש:
- 1 חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
- חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ”ל)
הכנה:
- להקציף את הביצים עם הסוכר
- להוסיף את שאר המצרכים בהדרגה
- לאפות בתנור 150 מעלות כ-30 דקות ( משתנה בין תנור לתנור, לשים לב שלא נשרף! )
- מכינים את הגנאש במיקרוגל - מניחים את השמנת המתוקה וקוביות השוקולד בקערת זכוכית.
- מכניסים למיקרוגל ומפעילים על עוצמה גבוהה ביותר במשך 20-30 שניות.
- מוציאים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- אחרי שהעוגה נאפתה, שופכים עליה את הגנאש ונותנים להתקרר. בתאבון !