אמא של נוי דיבקר

מצרכים:

  • 1 כוס קמח תופח 
  • 1 כוס סוכר 
  • 1 כוס שוקולית 
  • 0.5 כוח שמנת להקצפה 
  • 1 כוס שמן קנולה 
  • 3-4 ביצים 

לגנאש

  • 1 חבילת שוקולד מריר (100 גרם) 
  • חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ”ל)

הכנה:

  1. להקציף את הביצים עם הסוכר
  2. להוסיף את שאר המצרכים בהדרגה 
  3. לאפות בתנור 150 מעלות כ-30 דקות ( משתנה בין תנור לתנור, לשים לב שלא נשרף! ) 
  4. מכינים את הגנאש במיקרוגל - מניחים את השמנת המתוקה וקוביות השוקולד בקערת זכוכית. 
  5. מכניסים למיקרוגל ומפעילים על עוצמה גבוהה ביותר במשך 20-30 שניות. 
  6. מוציאים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. 
  7. אחרי שהעוגה נאפתה, שופכים עליה את הגנאש ונותנים להתקרר. בתאבון ! 
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.