מאת: שני ברוך

מרכיבים:

  • 1/2 כוס שמן
  • 1 שמנת רגילה 
  • 2 שמנת מתוקה - אחד לבלילה ואחד לציפוי.
  • כוס ורבע קמח רגיל 
  • כוס ורבע סוכר
  • 1 אבקת אפייה 
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 2 ביצים 
  • 1/2 כוס קקאו
  • 2 חבילות שוקולד מריר

הכנה:

  1. מערבבים הכל 
  2. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות. בסביבות ה- 40-45 דק.
  3. עוברים לציפוי - 1 שמנת מתוקה 2 חבילות שוקולד מריר ממיסים (מיקרו / גז). לוודא שלא נשרף ולשפוך ישר על העוגה.
  4. מומלץ לעשות חורים בעוגה עם סכין (בלי שיניים) / קיסם ואז לשפוך את הציפוי, ככה זה נכנס לכל העוגה
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.