מאת: שני ברוך
מרכיבים:
- 1/2 כוס שמן
- 1 שמנת רגילה
- 2 שמנת מתוקה - אחד לבלילה ואחד לציפוי.
- כוס ורבע קמח רגיל
- כוס ורבע סוכר
- 1 אבקת אפייה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קקאו
- 2 חבילות שוקולד מריר
הכנה:
- מערבבים הכל
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 170-180 מעלות. בסביבות ה- 40-45 דק.
- עוברים לציפוי - 1 שמנת מתוקה 2 חבילות שוקולד מריר ממיסים (מיקרו / גז). לוודא שלא נשרף ולשפוך ישר על העוגה.
- מומלץ לעשות חורים בעוגה עם סכין (בלי שיניים) / קיסם ואז לשפוך את הציפוי, ככה זה נכנס לכל העוגה