דן פסטרנק

מצרכים:

4 ביצים 

קורט מלח 

200 גרם סוכר 

10 גרם סוכר וניל 

120 מל״ל שמן 

120 מל״ל קפיר/רוויון 

300 גרם קמח 

10 גרם אבקת אפייה 

מלית: 

300 גרם טבורוג 

3 כפות אבקת סוכר 

1 ביצה 

10 גרם סוכר וניל 

תבנית 20x30 


הכנה:

  1. מקציפים ביצים עם קורט מלח 2-3 דקות. 
  2. מוסיפים 200 גרם סוכר + וניל ומקציפים עד שהביצים ילבינו.
  3. מוסיפים שמן ורוויון ועוד קצת מקציפים. 
  4. מערבבים יבשים (קמח עם אבקת אפייה) ובהדרגה מקפלים לביצים.
  5. מרפדים תבנית עם נייר אפייה ושופכים את הבצק. 

מלית:

  1. מקציפים את החומרים לעיסה חלקה, שמים בשקית עושים חור בקצה ומקבלים שק זילוף. 
  2. מזלפים הל הבצק את המלית שטיב וערב בצורת מעויינים. 
  3. אפשרות להוסיף פירות יער. 
  4. אופים 45 דקות ב 180 מעלות.
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.