אירנה פסטרנק

מצרכים:

  • 150 גר׳ אגוזי מלך קלופים וקצוצים 
  • 3 ביצים 
  • 240 גר׳ קמח תופח 
  • 120 גרם סוכר
  • 10 גר׳ סוכר וניל 
  • 80 מ״ל חלב 
  • 70 מ״ל שמן 
  • סירופ מייפל/אבקת סוכר ( אופציונלי )

הכנה:

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר+ סוכר וניל 
  2. מוסיפים חלמונים. 
  3. מוסיפים חלב ושמן. 
  4. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומקפלים ביד עם מרית. 
  5. מוסיפים את האגוזים. 
  6. יוצקים את התערובת ל 2 תבניות אינגליש קייק. 
  7. אופים 35 דקות ב 185 מעלות. 
  8. כאשר מוציאים מהתנור, זולגים מלמעלה סירופ מייפל או כאשר יתקרר – מפזרים אבקת סוכר. 
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.