אירנה פסטרנק
מצרכים:
- 150 גר׳ אגוזי מלך קלופים וקצוצים
- 3 ביצים
- 240 גר׳ קמח תופח
- 120 גרם סוכר
- 10 גר׳ סוכר וניל
- 80 מ״ל חלב
- 70 מ״ל שמן
- סירופ מייפל/אבקת סוכר ( אופציונלי )
הכנה:
- מקציפים חלבונים עם סוכר+ סוכר וניל
- מוסיפים חלמונים.
- מוסיפים חלב ושמן.
- מוסיפים בהדרגה את הקמח ומקפלים ביד עם מרית.
- מוסיפים את האגוזים.
- יוצקים את התערובת ל 2 תבניות אינגליש קייק.
- אופים 35 דקות ב 185 מעלות.
- כאשר מוציאים מהתנור, זולגים מלמעלה סירופ מייפל או כאשר יתקרר – מפזרים אבקת סוכר.