100 גרם שוקולד 90% קקאו
100 גרם חמאה
קורט מלח
חצי כוס ממתיק לבחירתכם (או פחות , לפי טעמכם)
4 ביצים
120 גרם קמח שקדים
חופן נדיב של אגוזי לוז
1. מחממים תנור ל170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה .
2. ממיסים בבאן מארי ( קערת זכוכית על סיר עם מים רותחים) את השוקולד החמאה ומלח להמסה מלאה.
3. מוסיפים את הממתיק ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהן נטמעות
5. מוסיפים את קמח השקדים ואגוזי הלוז ומערבבים עד שהמסה אחידה.
6. מעבירים לתבנית ואופים בערך ל10-15 דקות עד שהבראוניז יציבים.
7. מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות ומגישים