רותם ליברזון

מצרכים:

100 גרם שוקולד 90% קקאו 

100 גרם חמאה 

קורט מלח 

חצי כוס ממתיק לבחירתכם (או פחות , לפי טעמכם) 

4 ביצים 

120 גרם קמח שקדים 

חופן נדיב של אגוזי לוז 


הכנה:

1. מחממים תנור ל170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה . 

2. ממיסים בבאן מארי ( קערת זכוכית על סיר עם מים רותחים) את השוקולד החמאה ומלח להמסה מלאה. 

3. מוסיפים את הממתיק ומערבבים היטב. 

4. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהן נטמעות 

5. מוסיפים את קמח השקדים ואגוזי הלוז ומערבבים עד שהמסה אחידה. 

6. מעבירים לתבנית ואופים בערך ל10-15 דקות עד שהבראוניז יציבים. 

7. מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות ומגישים 


צפה במקור

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.