מצרכים:
- כרוב לבן בינוני 1
- חופן שקדים, קלויים
- 1 חופן שומשום, קלוי
לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס סויה
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס חומץ לבן
- 1/4 כוס שמן סומסום
- 1/4 כוס טריאקי
הכנה:
- קולים את השקדים ואת השומשום במחבת ומניחים בצד (זהירות שלא יישרף).
- בצנצנת קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
- חותכים באמצעות מנדולינה את הכרוב לרצועות דקות ארוכות ושמים בקערה.
- בסמוך להגשה מנערים את הצנצנת ויוצקים מעל הכרוב את הרוטב, השקדים ואת השומשום. מערבבים בעדינות ומגישים.
צפה במקור