מצרכים:

  • כרוב לבן בינוני 1 
  • חופן שקדים, קלויים 
  • 1 חופן שומשום, קלוי 

לרוטב: 

  • 1/4 כוס שמן זית 
  • 1/4 כוס סויה 
  • 1/4 כוס סוכר 
  • 1/4 כוס חומץ לבן 
  • 1/4 כוס שמן סומסום 
  • 1/4 כוס טריאקי

הכנה:

  1. קולים את השקדים ואת השומשום במחבת ומניחים בצד (זהירות שלא יישרף). 
  2. בצנצנת קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומניחים בצד. 
  3. חותכים באמצעות מנדולינה את הכרוב לרצועות דקות ארוכות ושמים בקערה. 
  4. בסמוך להגשה מנערים את הצנצנת ויוצקים מעל הכרוב את הרוטב, השקדים ואת השומשום. מערבבים בעדינות ומגישים.

צפה במקור

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.