אירנה פסטרנק

מרכיבים:

  • 2-3 תפוח אדמה
  • 2 גזר או 1 בטטה
  • 2 בצלים בינוניים
  • 400 גרם הודו טחון
  • 300 גרם עוף טחון
  • 1 ביצה
  • 3-4 כפות אורז
  • 4-5 גבעולי פטרוזיליה

הכנה:

  1. ממלאים סיר מים, ושמים בו בצל שלם קלוף.
  2. חותכים תפוח אדמה לקוביות בינוניות/קטנות, מוסיפים לסיר
  3. מגרדים בפומפייה גסה גזר/בטטה, מוסיפים לסיר
  4. בזמן שהירקות מתבשלים, מגרדים בצל בפומפייה ומערבבים להודו והעוף הטחון. 
  5. מוסיפים לתערובת ביצה, מלח ופלפל.
  6. כשתפוח האדמה כמעט מוכן, מוסיפים אורז לסיר ומלח.
  7. אחרי בישול כ-10 דקות, מתחילים להכין מתערובת הבשר כדורים וזורקים לסיר.
  8. נותנים לכדורי הבשר להתבשל כ-10 דקות, קוצצים פטרוזיליה ומוסיפים לסיר לעוד 3-5 דקות בישול.
  9. זורקים את הבצל השלם מהסיר.

בתאבון! :)

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.