- מרקים
- מרק עגבניות עם גרילד צ’יז
דניאל עמית
מרכיבים:
טוסט
הגשה
הכנה
- מכינים את המרק: מטגנים את שיני השום בשמן זית או חמאה.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ואת המים הרותחים.
- מתבלים במלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את השמנת.
- מוסיפים את הפרמזן ומערבבים עד שהגבינה נמסה לתוך המרק.
- מכינים את הטוסט: מורחים חמאה מכל צד של הלחם ומכינים כריך עם גבינת הצ’דר והמוצרלה המגורדת.
- מטגנים את הכריך במחבת עם מכסה.
- מקשטים את המרק בשמנת ובזיליקום ומגישים.
צפה במקור