דניאל עמית

מרכיבים:

טוסט

הגשה


הכנה

  1. מכינים את המרק: מטגנים את שיני השום בשמן זית או חמאה.
  2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ואת המים הרותחים.
  3. מתבלים במלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.
  4. מביאים לרתיחה ומוסיפים את השמנת.
  5. מוסיפים את הפרמזן ומערבבים עד שהגבינה נמסה לתוך המרק.
  6. מכינים את הטוסט: מורחים חמאה מכל צד של הלחם ומכינים כריך עם גבינת הצ’דר והמוצרלה המגורדת.
  7. מטגנים את הכריך במחבת עם מכסה.
  8. מקשטים את המרק בשמנת ובזיליקום ומגישים.

צפה במקור

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.