לריסה פסטרנק
מרכיבים:
- בטטה/תפוח אדמה
- סלרי
- בצל ירוק
- זוקיני
- פטרוזיליה
- ביצים
- אורז
הכנה:
- לחתוך קוביות של בטטה/תפוח אדמה לסיר עם מים
- להביא לרתיחה ולבשל כ 20 דקות
- להוסיף עלי סלרי חתוך, בצל ירוק חתוך, זוקיני חתוך קוביות
- לבשל עוד כ 20 דקות לאחר הרתיחה.
- לטעום ואם חסר טעם להוסיף קצת מרק עוף.
- להוסיף 3-4 גבעולי פטרוזיליה ולבשל עוד 2-3 דקות.
- לבשל ביצה קשה להוספה בצלחת