לריסה פסטרנק

מרכיבים:

  • בטטה/תפוח אדמה
  • סלרי
  • בצל ירוק
  • זוקיני
  • פטרוזיליה
  • ביצים
  • אורז

הכנה:

  1. לחתוך קוביות של בטטה/תפוח אדמה לסיר עם מים
  2. להביא לרתיחה ולבשל כ 20 דקות
  3. להוסיף עלי סלרי חתוך, בצל ירוק חתוך, זוקיני חתוך קוביות
  4. לבשל עוד כ 20 דקות לאחר הרתיחה.
  5. לטעום ואם חסר טעם להוסיף קצת מרק עוף.
  6. להוסיף 3-4 גבעולי פטרוזיליה ולבשל עוד 2-3 דקות.
  7. לבשל ביצה קשה להוספה בצלחת
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.