דניאל עמית

מצרכים:


אופן הכנה

  1. חותכים במעבד מזון לקוביות את הגזר, תפוח האדמה והזוקיני. פורסים את הכרשה והפטריות.
  2. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הכרשה עד שמתחילה להיות שקופה. מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה, מערבבים ומאדים כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את הזוקיני, הפטריות ורבע כפית מלח, מערבבים היטב ומבשלים יחד עוד כ-2 דקות.
  4. מוסיפים את גריסי הפנינה והמים הרותחים (עד שהמים מכסים את תכולת הסיר, כמות המים תלויה בגודל הסיר).
  5. מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים, טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
  6. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לרתיחה עדינה ומבשלים כ-40 דקות.
  7. לאחר 40 דקות מוסיפים את השמנת, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות. מוסיפים את הפלפל השחור (רק מי שאוהב) ומגישים חם.

צפה במקור

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.