דניאל עמית
מצרכים:
אופן הכנה
- חותכים במעבד מזון לקוביות את הגזר, תפוח האדמה והזוקיני. פורסים את הכרשה והפטריות.
- מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הכרשה עד שמתחילה להיות שקופה. מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה, מערבבים ומאדים כ-3 דקות.
- מוסיפים את הזוקיני, הפטריות ורבע כפית מלח, מערבבים היטב ומבשלים יחד עוד כ-2 דקות.
- מוסיפים את גריסי הפנינה והמים הרותחים (עד שהמים מכסים את תכולת הסיר, כמות המים תלויה בגודל הסיר).
- מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים, טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לרתיחה עדינה ומבשלים כ-40 דקות.
- לאחר 40 דקות מוסיפים את השמנת, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות. מוסיפים את הפלפל השחור (רק מי שאוהב) ומגישים חם.
צפה במקור