לריסה ואירה פסטרנק


מרכיבים:

  • עוף (3 כרעיים או לפי חלקים שמעדיפים)
  • שורש פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול
  • גזר/בטטה
  • פטרוזיליה ושמיר (אופציונלי)
  • מלח
  • פלפל
  • אבקת מרק עוף (אופציונלי)

הכנה:

  1. לוקחים עוף, מנקים את העור
  2. שמים במים קרים ומביאים לרתיחה, מסירים במהלך הרתיחה את הקצף שנוצר למעלה
  3. מוסיפים: שורש פטרוזילה, בצל, גזר/בטטה, מלח ופלפל (לא יותר מידי כי עוף גם קצת מלוח)
  4. לאחר הרתיחה משאירה על אש קטנה - לוודא שיש קצת בועות רתיחה
  5. מבשלים כשעה וחצי. 
  6. מוסיפים פטרוזיליה ושמיר לפי העדפה
  7. משאירים על אש קטנה עוד כ- 5 דקות 
  8. טועמים, מתקנים לפי צורך, מוסיפים מעט אבקת מרק אם טעם חלש
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.