מאת: ד"ר קייסי מינס

מרכיבים:

  • מילוי צמחוני: פטריות, אגוזי מלך, טמארי, כמון, אבקת שום, פלפל צ'יפוטלה.
  • מילוי בשרי: בקר טחון (70-80% רזה), אבקת צ'ילי, מלח, כמון, אורגנו, אבקת שום, אבקת בצל, רוטב עגבניות.
  • רוטב: קשיו וסלסה.
  • תוספות: כרוב סגול ולבן, אבוקדו, פרוסות ליים.

שלבי הכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון את מרכיבי המילוי הצמחוני.
  2. מבשלים את הבקר ומתבלים.
  3. מערבבים קשיו וסלסה לרוטב.
  4. מרכיבים את הטאקו עם המילוי והתוספות.

למקור לחץ כאן

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.