מאת: ד"ר קייסי מינס
מרכיבים:
- מילוי צמחוני: פטריות, אגוזי מלך, טמארי, כמון, אבקת שום, פלפל צ'יפוטלה.
- מילוי בשרי: בקר טחון (70-80% רזה), אבקת צ'ילי, מלח, כמון, אורגנו, אבקת שום, אבקת בצל, רוטב עגבניות.
- רוטב: קשיו וסלסה.
- תוספות: כרוב סגול ולבן, אבוקדו, פרוסות ליים.
שלבי הכנה:
- טוחנים במעבד מזון את מרכיבי המילוי הצמחוני.
- מבשלים את הבקר ומתבלים.
- מערבבים קשיו וסלסה לרוטב.
- מרכיבים את הטאקו עם המילוי והתוספות.
למקור לחץ כאן