מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
מרכיבים:
- 4 נתחי פילה אמנון (כ-500 גרם)
- 4 כפות מיץ לימון טרי
- רבע כפית מלח להכנה, חצי כפית שטוחה לתיבול
- 2 כפות שמן זית
- 3 שיני שום כתושות
- חצי כפית פפריקה מתוקה
- חצי כפית כמון
- חצי כפית שטוחה כורכום
- חצי כפית תבלין מיובש של כוסברה/פטרוזיליה
- פלפל שחור לפי הטעם.
הכנה:
- מתבלים את הפילטים ב-4 כפות מיץ לימון ורבע כפית מלח ומערבבים היטב.
- מערבבים בקערית את כל חומרי התיבול: שמן זית, שום, פפריקה, כמון, כורכום, כוסברה/פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל שחור.
- מחממים תנור מראש ל200 מעלות ומניחים את הפילטים על נייר אפיה כאשר הצד של העור מופנה כלפי מטה. מברישים כל פילה בתערובת התיבול ומכניסים לתנור החם למשך 12-15 דקות.
לינק למקור