מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות 

מרכיבים:

  • 4 נתחי פילה אמנון (כ-500 גרם)
  • 4 כפות מיץ לימון טרי
  • רבע כפית מלח להכנה, חצי כפית שטוחה לתיבול
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית שטוחה כורכום
  • חצי כפית תבלין מיובש של כוסברה/פטרוזיליה
  • פלפל שחור לפי הטעם.

הכנה:

  1. מתבלים את הפילטים ב-4 כפות מיץ לימון ורבע כפית מלח ומערבבים היטב.
  2. מערבבים בקערית את כל חומרי התיבול: שמן זית, שום, פפריקה, כמון, כורכום, כוסברה/פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל שחור.
  3. מחממים תנור מראש  ל200 מעלות ומניחים את הפילטים על נייר אפיה כאשר הצד של העור מופנה כלפי מטה. מברישים כל פילה בתערובת התיבול ומכניסים לתנור החם למשך 12-15 דקות.

לינק למקור


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.