מאת: סתיו גרנר

מרכיבים:

מתכון ל1-1.5 קילו חזה עוף שניצל

מרינדה:

  • 1 ליטר רויון
  • 2 כפות מלח
  • 3 כפות אבקת שום
  • אופציונלי: 1 כף פפריקה מעושנת. כמה שאתם מרגישים שנכון מהחריף האהוב עליכם

קמח:

  • 3 כוסות קמח רגיל
  • 2.5 כפות מלח
  • 2 כפות אבקת שום
  • כף פפריקה מעושנת
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כף או יותר של אבקת צילי
  • אופציונלי: כף MSG

הכנה:

  1. מערבבים טוב מאוד את כל המרכיבים למרינדה בקערה מוסיפים את השניצלים ונותנים להם לשבת לפחות שש שעות עד 24 שעות.
  2. לאחר שהשנצילים מסיימים לשבת מכינים את הקמח עם כל המרכיבים ומערבבים טוב מאוד. * אפשר לבזוק טיפות של הבלילה לקמח כדי ליצור בועות של קריספיות לעתיד
  3. מוציאים את השניצלים ישירות לקמח ומקמחים טוב מאוד משני הצדדים
  4. מעבירים את השניצל המקומח לשמן עמוק או במחבת עד שמוכן 
  5. מומלץ לפזר קצת מלח שזה יוצא מהשמן
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.