מאת: סתיו גרנר
מרכיבים:
מתכון ל1-1.5 קילו חזה עוף שניצל
מרינדה:
- 1 ליטר רויון
- 2 כפות מלח
- 3 כפות אבקת שום
- אופציונלי: 1 כף פפריקה מעושנת. כמה שאתם מרגישים שנכון מהחריף האהוב עליכם
קמח:
- 3 כוסות קמח רגיל
- 2.5 כפות מלח
- 2 כפות אבקת שום
- כף פפריקה מעושנת
- חצי כפית פלפל שחור
- כף או יותר של אבקת צילי
- אופציונלי: כף MSG
הכנה:
- מערבבים טוב מאוד את כל המרכיבים למרינדה בקערה מוסיפים את השניצלים ונותנים להם לשבת לפחות שש שעות עד 24 שעות.
- לאחר שהשנצילים מסיימים לשבת מכינים את הקמח עם כל המרכיבים ומערבבים טוב מאוד. * אפשר לבזוק טיפות של הבלילה לקמח כדי ליצור בועות של קריספיות לעתיד
- מוציאים את השניצלים ישירות לקמח ומקמחים טוב מאוד משני הצדדים
- מעבירים את השניצל המקומח לשמן עמוק או במחבת עד שמוכן
- מומלץ לפזר קצת מלח שזה יוצא מהשמן