דן פסטרנק

מרכיבים:

  • 1 ק"ג שווארמה
  • 10 כנפיים
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 פלפל 
  • 1 קישוא חתוך לקוביות
  • 1 חציל חתוך לקוביות ומושרה במי מלח.
  • מלח
  • פפריקה

הכנה:

  1. חותכים שווארמה לרצועות ומטגנים.
  2. מוסיפים כנפיים וממשיכים לטגן 5-10 דקות. 
  3. ממליחים קצת.
  4. שמים בצל קצוץ.
  5. מטגנים עד שהבשר ובצל משנים מרקם וצבע
  6. מוסיפים פלפל חתוך. מטגנים 3-5 דקות.
  7. מוסיפים קישוא וחציל.
  8. מוסיפים מים עד שיגיע לקצה של תוכן הסיר.
  9. שמים מלח ופפריקה לפי הטעם
  10. מבשלים על אש קטנה 40-45 דקות.
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.