דן פסטרנק
מרכיבים:
- 1 ק"ג שווארמה
- 10 כנפיים
- 2 בצלים גדולים
- 1 פלפל
- 1 קישוא חתוך לקוביות
- 1 חציל חתוך לקוביות ומושרה במי מלח.
- מלח
- פפריקה
הכנה:
- חותכים שווארמה לרצועות ומטגנים.
- מוסיפים כנפיים וממשיכים לטגן 5-10 דקות.
- ממליחים קצת.
- שמים בצל קצוץ.
- מטגנים עד שהבשר ובצל משנים מרקם וצבע
- מוסיפים פלפל חתוך. מטגנים 3-5 דקות.
- מוסיפים קישוא וחציל.
- מוסיפים מים עד שיגיע לקצה של תוכן הסיר.
- שמים מלח ופפריקה לפי הטעם
- מבשלים על אש קטנה 40-45 דקות.