מאת: רוחלה, foodsdictionary
מרכיבים:
3 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)
הכנה:
- לערבב היטב את כל מצרכי המרינדה, למרוח על העוף ולהניח בצד לספיגת הטעמים למשך כחצי שעה או יותר.
- לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
- להניח את שוקי העוף בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף (ניתן לכסות קודם בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר כסף), ולאפות כשעה + עוד 10 דקות לא מכוסה.
- באמצע האפייה רצוי להפוך את השוקיים כדי שתקבלנה צבע משני הצדדים.
- מומלץ להגיש עם אורז - בתיאבון
למקור לחץ כאן