מאת: רוחלה, foodsdictionary

מרכיבים:

3 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)


הכנה:

  1. לערבב היטב את כל מצרכי המרינדה, למרוח על העוף ולהניח בצד לספיגת הטעמים למשך כחצי שעה או יותר.
  2. לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  3. להניח את שוקי העוף בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף (ניתן לכסות קודם בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר כסף), ולאפות כשעה + עוד 10 דקות לא מכוסה.
  4. באמצע האפייה רצוי להפוך את השוקיים כדי שתקבלנה צבע משני הצדדים.
  5. מומלץ להגיש עם אורז - בתיאבון

למקור לחץ כאן

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.