- בשרי
- כדורי בשר ברוטב עגבניות
דניאל עמית
לקציצות:
- קילו בשר צלעות טחון (בשר מספר 2)
- בצל גדול מגורד (עם הנוזלים)
- תפוח אדמה מגורד (לא מבושל, עם הנוזלים)
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 ביצים
- חצי כוס פירורי לחם
- כפית וחצי מלח
- פלפל
- בהרט
לרוטב:
- שמן
- רסק עגבניות קטן
- כף סוכר
- חצי כפית מלח
- פלפל
הכנה:
- לערבב את כל מרכיבי הקציצות, וליצור קציצות (תרטיבו ידיים זה יותר קל). לטגן קלות מכל צד.
- להכניס לסיר כל מרכיבי הרוטב על אש קטנה, ואחרי דקה להוסיף מים (כמות שתכסה את הקציצות). לא לפחד אם זה נראה לכם נוזלי מדי!
- להוסיף כוס אפונה, לחמם עד רתיחה.
- להוסיף את הקציצות, שהרוטב יכסה אותן
- לבשל על אש קטנה בין חצי שעה לשעה.
צפה במקור