דניאל עמית

לקציצות: 

  • קילו בשר צלעות טחון (בשר מספר 2)
  • בצל גדול מגורד (עם הנוזלים)
  • תפוח אדמה מגורד (לא מבושל, עם הנוזלים)
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 ביצים
  • חצי כוס פירורי לחם
  • כפית וחצי מלח
  • פלפל 
  • בהרט

לרוטב:

  • שמן
  • רסק עגבניות קטן
  • כף סוכר
  • חצי כפית מלח
  • פלפל

הכנה:

  1. לערבב את כל מרכיבי הקציצות, וליצור קציצות (תרטיבו ידיים זה יותר קל). לטגן קלות מכל צד.
  2. להכניס לסיר כל מרכיבי הרוטב על אש קטנה, ואחרי דקה להוסיף מים (כמות שתכסה את הקציצות). לא לפחד אם זה נראה לכם נוזלי מדי!
  3. להוסיף כוס אפונה, לחמם עד רתיחה.
  4. להוסיף את הקציצות, שהרוטב יכסה אותן
  5. לבשל על אש קטנה בין חצי שעה לשעה.

צפה במקור

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.