מרכיבים:

  • כ-500 חזה עוף, פרוס.
  • למרינדה:
  • 4 שיני שום כתושות.
  • כחצי כוס פטרוזיליה קצוצה.
  • כחצי כוס כוסברה קצוצה.
  • מלח, פלפל שחור- לפי הטעם.
  • מעט טימין+ מעט צילי גרוס.
  • כרבע כוס שמן קנולה.

הוראות הכנה:

  1. בקערה, מערבבים טוב את כל חומר המרינדה.
  2. מוסיפים את חזה העוף ומערבבים, כך שכל חלקי העוף יתכסו במרינדה. מניחים בצד כחצי שעה אפשר גם הרבה יותר.
  3. מחממים על מחבת/ מחבת פסים משני הצדדים, עד שמתבשל ומשחים. **אפשר גם בתנור, 180 מעלות צ. כ-8 דקות בכל צד.
  4. אם רוצים ניתן לטגן יחד עם העוף מספר פטריות פורטובלו חצויות.

למקור לחץ כאן

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.