- בשרי
- חזה עוף בשום ועשבי תיבול
מרכיבים:
- כ-500 חזה עוף, פרוס.
- למרינדה:
- 4 שיני שום כתושות.
- כחצי כוס פטרוזיליה קצוצה.
- כחצי כוס כוסברה קצוצה.
- מלח, פלפל שחור- לפי הטעם.
- מעט טימין+ מעט צילי גרוס.
- כרבע כוס שמן קנולה.
הוראות הכנה:
- בקערה, מערבבים טוב את כל חומר המרינדה.
- מוסיפים את חזה העוף ומערבבים, כך שכל חלקי העוף יתכסו במרינדה. מניחים בצד כחצי שעה אפשר גם הרבה יותר.
- מחממים על מחבת/ מחבת פסים משני הצדדים, עד שמתבשל ומשחים. **אפשר גם בתנור, 180 מעלות צ. כ-8 דקות בכל צד.
- אם רוצים ניתן לטגן יחד עם העוף מספר פטריות פורטובלו חצויות.
למקור לחץ כאן