במטבח שלנו
בית
בשרי
דגים
תוספות
עוגות
קינוחים
מרקים
טורטיות וכריכים
פסטות
סלטים
כיסונים
בוקר
אפויים
הכל על המרכיבים התזונתיים שעושים את ההבדל
רוצים שנעלה את המנה שלכם?
במטבח שלנו
בית
בשרי
דגים
תוספות
עוגות
קינוחים
מרקים
טורטיות וכריכים
פסטות
סלטים
כיסונים
בוקר
אפויים
הכל על המרכיבים התזונתיים שעושים את ההבדל
רוצים שנעלה את המנה שלכם?
בית
בשרי
בולונז של אביטל
בולונז של אביטל
מאת: אביטל פסטרנק
מרכיבים:
בקר טחון 500 גרם
1 בצל גדול (או 2 קטנים)
1/2 גמבה אדומה
מלח
פלפל גרוס
פפריקה
3 כפות שמן זית
20 גרם חמאה
פטרוזיליה
פסטה כוסמין (או אחרת שאוהבים)
פרמז'ן
אופציונלי:
אגוז מוסקט,
קינמון,
יין לבן
פלוב מולדובני
קציצות של אבא
אורז מוקפץ עם עוף
הערות
שלח תגובה
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.