ספירולינה

מצרכים:

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל קטן לבן חתוך לקוביות
  • 1 כרישה החלק הלבן חתוכה לקוביות
  • 1 גזר קלוף חתוך לקוביות
  • 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום קצוצות קטן
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות רסק עגבניות מרוכז
  • 1 פחית (400 ג׳) שימורים עגבניות חתוכות
  • 1 כוס מים חמים
  • 3 עלי דפנה
  • 2 כפיות מלח
  • 1/2 פלפל שחור
  • 1/4 כפית פלפל צילי גרוס

הכנה:

  1. נחמם סיר עבה ורחב, נוסיף את שמן הזית. נוסיף את הבצל, כרישה, סלרי והגזר. נאדה את הירקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב למשך 10-15 דקות עד שכל הירקות רכים
  2. נוסיף את השום והבשר הטחון, נגביר את האש ונפורר את הבשר. נבשל ונמשיך לפורר עד שהבשר מבושל.
  3. נוסיף את המלח, פלפל ורסק העגבניות המרוכז. נערבב ונבשל כחצי דקה.
  4. נוסיף את רסק העגבניות החתוכות, עלי הדפנה וכוס מים חמים. נערבב
  5. נביא לרתיחה, נחליש את האש לבינונית. נבשל כ-20-25 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם עד שכל הנוזלים מצטמצמים.
  6. נכין פסטה שאוהבים לפי הוראות יצרן ונגיש עליה

צפה במקור

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.