ביצה פרוסת לחם מלח ופלפל שמן קנולה / סויה / זית
1.מחממים מעט שמן במחבת קטנה (רצוי בעלת ציפוי מונע הדבקות) מעל להבה בינונית. 2.יוצרים חור במרכז פרוסת הלחם. אפשר בעזרת שבלונה בצורת עיגול או בכוס. שוברים את הביצה לקערית. 3.מטגנים את פרוסת הלחם במחבת עד שהיא מזהיבה משני צידיה. 4.שופכים את הביצה לחור שבפרוסת הלחם 5.מתבלים במלח ובפלפל 6.מכסים את המחבת ומטגנים כ-2 דקות נוספות מעל להבה נמוכה. עד שהביצה עשויה במידה הרצויה.