מצרכים:

"4 ביצים 0.5 קילו טבורוג כף גבינה לבנה סקי כף שמנת 2 שקיות סוכר וניל מלח לפי הטעם 4 כפות קמח תופח 6 כפות סוכר שמן זית/קנולה/סויה ( לשימון התבנית שלא ידבק ) חצי כוס צימוקים ( 100 גרם )" 


הכנה:

"מחממים תנור ל170 מעלות. משרים את הצימוקים במים חמים כ-10 דקות. מפרידים את הביצים ( חלבון וחלמון בנפרד ). מוסיפים לחלבונים רבע כפית מלח. מקציפים את החלבונים. בחצי הדרך של ההקצפה מוסיפים סוכר וניל וסוכר רגיל וממשיכים להקציף. מוסיפים את החלמונים. הגבינה הלבנה והשמנת. ממשיכים להקציף. טועמים שהטעם הגבינתי טעים. מוסיפים לקערה קמח תופח ( לפי המרקם ) אמור להיות כמו שמנת. מסננים את הצימוקים מהמים. מוסיפים לעיסה ומערבבים עם כף. משמנים תבנית. ומוציאים את העיסה לתוך התבנית. מכניסים לתנור לכ-45 דקות ( עד שתופס צבע ) מומלץ להגיש לצד שמנת טרייה" 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.